Leuke stadswandeling in Amsterdam

Een stadswandeling door Amsterdam heeft u misschien weleens gemaakt. U verblijft misschien al jaren in Amsterdam of u bent er iedere werkdag voor uw werk. Op een theatrale manier wordt u meegenomen naar de historie van de stad. U leert verschillende legendes kennen die u misschien nog nooit gehoord heeft. Ondertussen wandelt u door de stad en maakt u opnieuw kennis met uw favoriete stad.

 Ontdek het mirakel “Amsterdam”

Wist u dat het eigenlijk een mirakel is dat Amsterdam is ontstaan? U leert het echte orakel ontdekken tijdens een stadswandeling door de stad. U ontdekt tijdens uw wandeling alles over de historische kant van Amsterdam. De wandeling is absoluut uniek te noemen en lijkt totaal niet op de standaard tocht die u maakt met de VVV. Laat u verrassen door de mogelijkheden met uw eigen stadsgids door het historische hart van de stad. Maak kennis met de schurken en helden van de stad en geniet van de unieke ervaring.

 Boek een stadswandeling in de onmogelijke stad Amsterdam

Een wandeling maken door een decor vol historie is natuurlijk al heel speciaal. De manier van vertellen is bij Storytrail nog specialer. Uw reis door de geschiedenis is zo een echte belevenis. U wordt meegezogen in het verhaal vol met eeuwenoude legendes. Het is één van de weinige stadswandelingen waarbij u op deze unieke manier de geschiedenis wordt getoond. U leert echt een andere kant van uw stad kennen en dit maakt de stadswandeling zelfs leuk voor inwoners die al jaren in Amsterdam wonen. Boek vandaag nog uw eigen stadswandeling door Haarlem of Amsterdam!

Ontdek uw stad opnieuw op een manier zoals u nog nooit gezien heeft.

  • Stadswandeling is mogelijk vanaf één persoon op vaste data.
  • Privéwandeling kunt u boeken vanaf 15 personen.
  • Combineer uw stadswandeling eventueel met een high tea arrangement.
  • Iedere maand minimaal één openbare stadswandeling in Amsterdam.